Αναγέννησις

Αναγέννησις

Το Καφέ - Εστιατόριο - Πιτσαρία ¨Αναγέννησις¨ βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Κόρωνο της Νάξου. Το εστιατόριο ¨Αναγέννησις¨ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση· και οι ιδιοκτήτες του είναι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι επένδυσαν στον τόπο τους και δημιούργησαν έναν παραδοσιακό και φιλόξενο χώρο· που αποτελεί σήμα κατατεθέν στην ευρύτερη περιοχή.

Ο χώρος του εστιατορίου είναι άνετος και προσεγμένος, και η θέα που προσφέρεται είναι μαγευτική. Στο εστιατόριο ¨Αναγέννησις¨ η ποιότητα αποτελεί τον πρωταρχικό ρόλο, και τα εδέσματα που προσφέρονται είναι απολαυστικά και εμπνευσμένα από την αυθεντική αιγαιοπελαγίτικη & μεσογειακή κουζίνα.

Σας προτείνουμε, το φημισμένο μιλφέιγ ¨Αναγέννησις¨ ένα υπέροχο πιάτο με λαχανικά και κοτόπουλο φιλέτο, καθώς και τις φλογέρες τυριών με θυμαρίσιο μέλι. Μη παραλείψετε να δοκιμάσετε και το σπιτικό ψωμάκι που ζυμώνεται από τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου ¨Αναγέννησις¨.

Το εστιατόριο ¨Αναγέννησις¨, από το 2011, έχει πιστοποιηθεί από το Επιμελητήριο Κυκλάδων με το σήμα ποιότητας ¨Aegean Cuisine¨. Μάλιστα, η πιστοποίηση αυτή του εστιατορίου ¨Αναγέννησις¨ είναι από τις πρώτες στην Νάξο. Το 2014, έγινε ο επανέλεγχος του εστιατορίου ¨Αναγέννησις¨ από την TÜV Hellas, για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Η ποιότητα του εστιατορίου ¨Αναγέννησις¨, του επιτρέπει να συνεχίζει· να κατέχει «άξια» το σήμα ποιότητας ¨Aegean Cuisine¨. Επίσης, το εστιατόριο ¨Αναγέννησις¨ έχει πιστοποιηθεί από την Ιταλία με το σήμα ποιότητας ¨Eccellenze Italiane 2015¨ (ID Number: 4985), και έχει επιβραβευτεί από τον κινέζικο οδηγό Lianorg με το μετάλλιο ¨Top Choice Restaurant 2015¨.

Στοιχεία Επικοινωνίας
ΔιεύθυνσηΚόρωνος, Νάξος
Τηλ.:  (+30) 22850 51389
Email:  info@anagennisis-naxos.gr
Site:  http://anagennisis-naxos.gr/
Facebook: Facebook Page

Booking.com
  • Tourism Awards 2016 SILVER

    Βραβείο για το myGreece.travel!
    Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε το e-ticket για την Hellenic Seaways. Tourism Awards 2016 SILVER