Παραλίες στη Νάξο

Για την παραλία αυτή θα έχετε ακούσει γιατί είναι από τις καλύτερες της Ελλάδας και ίσως και της Ευρώπης. 5 χλμ από την πόλη της Νάξου, σε απάνεμη τοποθεσία, με λευκή άμμο... Περισσότερα »
Στα τρία (3) μόλις λεπτά από την πόλη της Νάξου και κινούμενοι Νότια βρίσκουμε την παραλία του Αγίου Γεωργίου, μια αμμώδης και πολυσύχναστη παραλία με ρηχά νερά...
Περισσότερα »
Η παραλία της Αγίας Άννας είναι η συνέχεια του Αγίου Προκοπίου και είναι κι αυτή μια από τις διάσημες παραλίες της Νάξου. Παραλία με ψιλή άμμο και δάσος...
Περισσότερα »

Άλλη μια αμμώδης παραλία, ένα γαλήνιο τοπίο με απέραντο γαλάζιο. Αξίζει να την επισκεφτείτε και να κάνετε το μπάνιο σας στα πεντακάθαρα νερά της ιδιαιτέρως...
Περισσότερα »
Το Αλυκό βρίσκεται στη Νοτιοδυτική πλευρά της Νάξου και απέχει 20χλμ από τη Χώρα. Είναι μια μικρή αλλά εξωτική... Περισσότερα »
Ο Αμίτης είναι μια μεγάλη, κατάλευκη αμμουδιά, χωρίς πολυκοσμία, λίγο έξω από τα χωριά Εγγαρές και Γαλήνη... Περισσότερα »
Ο όρμος Αμπράμ βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού μεταξύ της Χώρας και του Απόλλωνα. Μικρή αμμουδιά με πεντακάθαρα... Περισσότερα »
Στην βορειοανατολική πλευρά της Νάξου βρίσκεται η παραλία του Απόλλωνα. Μια μικρή παραλία σε συνδυασμό βότσαλου και άμμου... Περισσότερα »
Στο δρόμο Χώρας-Αλυκού, θα συναντήσετε την παραλία της Γλυφάδας, κοντά στο χωριό Καστράκι, που σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα νερά...
Περισσότερα »
Στο νοτιότερο άκρο της Νάξου βρίσκεται ο όρμος του καλάντου. Απάνεμος κόλπος με καταπληκτική αμμουδιά αλλά δύσκολος στην προσέγγιση...
Περισσότερα »
Η μεγαλύτερη παραλία της Νάξου (μήκους 3 χλμ). με λευκή ψιλή άμμο και καταγάλανα νερά...
Περισσότερα »
Σε απόσταση 40χμ περίπου από το κέντρο της Χώρας βρίσκεται ο όρμος του Λιώνα στην βορειοανατολική πλευρά της Νάξου και μόλις... Περισσότερα »
Όπως καταλαβαίνουμε και από το όνομα της (Βίγλα) παλαιότερα ήταν παρατηρητήριο, προφανώς για τον κίνδυνο των πειρατών στη Νάξο... Περισσότερα »
Φυσικό λιμάνι του νησιού που απέχει από τη Χώρα της Νάξου 38 χλμ. Η Μουτσούνα είναι συνδεδεμένη με την ιστορία... Περισσότερα »
Μεταξύ της Πλάκας και Μικρής Βίγλας υπάρχει ο μαγευτικός Ορκός, μακριά από τη βουή των κοσμικών πλαζ της Νάξου... Περισσότερα »
Η πιο απομακρυσμένη ακτή του νησιού, 54 χλμ. από τη Χώρα της Νάξου, μικρός και απάνεμος όρμος με μια μικρή παραλία και φοίνικες... Περισσότερα »
Η συγκεκριμένη παραλία αποτελεί συνέχεια της παραλίας της Αγίας Άννας και αυτής του Αγίου Προκοπίου... Περισσότερα »
Πυργάκι, το όνομά της η παραλία το πήρε από το λόφο που βρίσκεται εκεί και ήταν παρατηρητήριο για τους πειρατές...
Περισσότερα »
Στην ανατολική πλευρά της Νάξου θα βρείτε την παραλία «Ψιλή Άμμος», μεταξύ Μουτσούνας και Πανόρμου. Παραλία με ψιλή άμμο... Περισσότερα »

Booking.com
  • Tourism Awards 2016 SILVER

    Βραβείο για το myGreece.travel!
    Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε το e-ticket για την Hellenic Seaways. Tourism Awards 2016 SILVER